سؤال میوه خشککن چه مارکی خوبه؟ بسیار کلی بوده و شاید جواب کاملی نداشته باشد. شاید اگر سؤال را تخصصیتر بپرسیم به جواب بهتری هم برسیم. دستگاههای خشککن به دودسته صنعتی و خانگی تقسیم میشوند که در نمونههای صنعتی، تنوع در استفاده از فناوریهای مختلف بیشتر است. این ماشین به دستگاه تولید چیپس میوه مشهور است که در خط تولید چیپس میوه هم کاربرد دارد.
در ادامه انواع دستگاه میوه خشک کن خانگی و صنعتی را همراه با برندهای برتر تولیدکننده معرفی خواهیم کرد. همچنین انواع فناوریهای استفادهشده در ماشینآلات خشککن صنعتی را بررسی میکنیم. با ما همراه باشید.
میوه خشککن چه مارکی خوبه؟ صنعتی یا غیر صنعتی؟
1-دستگاه میوه خشککن خانگی:
این نمونه ماشینآلات در دو شکل استوانهای و مکعب طراحی و تولید میشوند. حجم این دستگاههای خانگی تقریباً بهاندازه یک مایکروفر کوچک بوده و بهراحتی جابهجا میشوند. این نمونه میوه خشککنها مجهز به قفسههای سینیدار هستند که تکههای میوه بر روی این قفسهها چیده میشوند.
ماشینآلات میوه خشککن خانگی از فناوری گرمایشی برای خشککردن انواع سبزی و میوه استفاده میکنند. بهترین خشککنهای میوه از برندهای بوش، مکسی و سایا هستند.
2-دستگاه میوه خشککن صنعتی:
این نمونه ماشینآلات حجم تولید بالا و دقت و تنوع بیشتری هم دارند. تکنولوژیهای استفادهشده در نمونههای خشککن صنعتی هم پیچیدگی و تنوع بیشتری دارد. این ماشینآلات در نوع فناوری بهکاررفته، به سه دسته تقسیم میشوند.
1-خشککنهای تصعیدی:
نمونه خشککن تصعیدی بیشتر به یک یخچال پرقدرت شباهت دارد. تکههای میوه در داخل مخزن دستگاه قرارگرفته و با سرعت و برودت بالا فریز میشوند. با این روش رطوبت محصول فریز شده و طی فرایندی پیچیده، از بدنه محصول جدا میشود. این روش مناسب برای محصولات با بدنه حساس است. بهطور مثال محصولاتی که با حرارت کم میسوزند یا خواص خود را از دست میدهند.
2-خشککنهای ماکروویوی:
این خشککن از فناوری امواج رادیویی برای نفوذ به بدنه محصول و بخار کردن رطوبت آن استفاده میکند. برای درک دقیقتر از نحوه کارکرد این خشک کن ها میتوان ماکروویوهای خانگی را مثال زد که نمونه کوچکی از خشککنهای ماکروویوی هستند.
3-خشککنهای حرارتی:
این نمونه خشککن از نیروی گرمایشی ملایم برای رطوبتگیری میوه استفاده میکند که مرسومترین روش در رطوبتگیری صنعتی است. نوع فناوری بهکاررفته در خشککن حرارتی همانند خشککنهای خانگی است. البته در نمونه خانگی از نیروی برق و المنت استفاده میشود.
اما در نمونه صنعتی تنوع منبع گرمایشی بیشتر بوده و میتوان از مشعلهای گازی و گازوئیلی هم استفاده کرد. در ادامه انواع دستگاه خشککن حرارتی را معرفی خواهیم کرد…
خشک کن های حرارتی
1-دستگاه خشککن تک کابین:
این دستگاه در نمونه صنعتی و نیمهصنعتی قابلاستفاده بوده و قابلیت سفارشیسازی با برق تک فاز را هم دارد. این نمونه برای تولیدکنندگان کوچک میوه خشکشده توصیه میشود. برای کسب اطلاعات بیشتر از نمونه خشککن تک کابین میتوانید با بخش مشاوره آنلاین مجموعه بهفر ماشین البرز تماس بگیرید.برای کسب اطلاعات بیشتر با بخش پشتیبانی بهفر ماشین البرز تماس بگیرید.
2-دستگاه خشککن دو کابین:
نمونه دو کابین با فناوری همانند نمونه تک کابین، اما با حجم دریافت محصول بیشتر طراحی و تولید میشود. این نمونه دستگاه خشککن مناسب کارگاهها و تولیدکنندگان با حجم تولید متوسط است.
3-دستگاه خشککن تونلی:
نمونه دستگاه خشککن تونلی مخصوص کارخانه جات بزرگ با حجم تولید بالا طراحی و تولیدشده است. این خشککن هم همانند نمونههای تک کابین و دو کابین از نیروی گرمایشی استفاده میکند. اما بهصورت کانتینیوز عمل میکند. این بدان معناست که هیچ وقفهای در فرایند خشککردن محصول وجود ندارد. همین قابلیت توانایی تولید این دستگاه را به میزان چشمگیری افزایش میدهد.
مشاوره رایگان قبل از خرید
قبل از خرید بهصورت حضوری یا تلفنی کلیه راهنماییها برای بهترین انتخاب به مشتریان عزیز ارائه میشود.
ساخت دستگاه
در مراحل ساخت متخصصان ما بهصورت مستمر با مشتریان عزیز در تعامل بوده و بسته به نیاز مشتری دستگاه موردنظر را کاملاً سفارشیسازی میکنند.
آزمودن کیفیت
قبل از تحویل کلیه ماشینآلات آزمایششده و تست کیفیت میشود.
تحویل با نظارت مشتری
در انتهای کار ماشینآلات بااحتیاط، همراه با نظارت خریدار بارگیری شده و برای تحویل به محل موردنظر فرستاده میشود.
نصب و راهاندازی خط تولید
گروه فنی بهفر ماشین به محل موردنظر اعزامشده و با دقت دستگاه یا خط تولید را مونتاژ و راهاندازی میکنند.
خدمات پس از فروش
بهفر ماشین اطلس البرز ۱۸ ماه گارانتی و ۱۰ سال خدمات پس از فروش واقعی را به مشتریان عزیز ارائه میدهد.