راه‌اندازی کارگاه میوه خشک‌کنی

راه اندازی کارگاه میوه خشک کنی-عکس سر صفحه

راه‌اندازی کارگاه میوه خشک‌کنی اگر با یک برنامه‌ریزی اولیه ساده همراه باشد، زیاد سخت نبوده و از همان ابتدا هم سودهی خوبی خواهد داشت. میزان صادرات و مصرف میوه خشک‌شده رو به افزایش است. از طرفی کشور ما 4 فصل بوده و تنوع بسیار زیادی در تولید انواع میوه و سبزی جات دارد.

این میزان تولید در اغلب موارد مازاد مصرف داخلی بوده و به دلیل تنوع و وفور میوه، قیمت بهتری هم به نسبت کشورهای همسایه دارد. پس این‌یک فرصت طلایی برای راه‌اندازی کارگاه میوه خشک‌کنی است. این کارگاه انعطاف‌پذیری بسیار بالایی داشته و در سراسر ایران قابل‌راه‌اندازی است.

از طرفی سوددهی قابل‌قبول و بازگشت سرمایه خوبی هم دارد.البته در ابتدای راه باید قوانین بهداشتی و اخذ مجوز شهر موردنظر خود را بشناسید. به‌طور مثال در شهر تهران مجوز راه‌اندازی کارگاه میوه خشک‌کنی به مشاغل خانگی داده نمی‌شود.

درنتیجه در پایتخت تنها می‌توان به دنبال راه‌اندازی کارگاه میوه خشک‌کنی صنعتی بود. اگر در ابتدای کار از همین قانون ساده مطلع باشیم، به میزان زیادی از ضرر و زیان راه‌اندازی مشاغل خانگی کاسته خواهد شد.در این مطلب پیش‌نیازهای راه‌اندازی کارگاه میوه خشک‌کنی خانگی و صنعتی را با توضیحات کامل بررسی خواهیم کرد…

میوه خشک کشده در مقاله راه اندازی کارگاه میوه خشک کنی
 

نحوه راه‌اندازی کارگاه میوه خشک‌کنی خانگی یا صنعتی:

1-کارگاه میوه خشک‌کن خانگی:

در ابتدای راه باید از خود بپرسید که به دنبال کدام‌یک از خطوط تولید میوه خشک‌شده هستید؟ در نمونه خانگی با یک اسلایسر ساده و یک دستگاه خشک‌کن کوچک هم می‌توان اقدام به تولید میوه و سبزی خشک‌شده کرد. اما نیاز به نیروی انسانی بیشتری برای شستشو، آبگیری و بسته‌بندی دستی وجود دارد.این ماشین به دستگاه تولید چیپس میوه مشهور است که در خط تولید چیپس میوه هم کازبرد دارد.

در این روش حداقل فضای موردنیاز 20 مترمربع است. این روش برای ابتدای کار بهترین گزینه است. اما شاید سرعت تولید پایینی داشته و کیفیت بسته‌بندی نهایی خوبی هم نداشته باشد. در این روش استفاده از دستگاه خشک‌کن تک فاز الزامی است.

راه اندازی کارگاه میوه خشک کن خانگی-مقاله راه اندازی کارگاه میوه خشک کنی
 

مجموعه بهفر ماشین کلیه دستگاه‌های خشک‌کن خود را در دو نمونه تک فاز و یا سه فاز تولید می‌کند.

2-کارگاه میوه خشک‌کن صنعتی:

شرایط راه اندازی کارگاه میوه خشک کن صنعتی کمی طولانی تر بوده و به شرح زیر است..

1-ثبت برند:

قبل از راه‌اندازی کارگاه میوه خشک‌کنی نیاز به ثبت برند خود دارید. می‌توانید برند جدیدی ثبت کنید و یا یک نام برند قدیمی را خریداری کنید. استفاده از شهرت و نام یک برند قدیمی پیشرفت شما را در ابتدای کار افزایش می‌دهد. از طرفی هزینه بیشتری را به شما تحمیل می‌کند.

انتخاب این دو گزینه به میزان بودجه اولیه شما بازمی‌گردد. برای ثبت برند می‌توانید به سایت اداره ثبت شرکتها مراجعه کرده و از مراحل دریافت نام تجاری مطلع شوید.

2-دریافت مجوز راه‌اندازی کارگاه میوه خشک‌کنی:

پس از کسب برند نیاز به دریافت مجوز راه‌اندازی کارگاه میوه خشک‌کنی از سوی نهادهای مربوطه هستید. عموماً سازمان جهاد کشاورزی استان مجوز راه‌اندازی کارگاه را صادر می‌کند. استانداردهای این نهاد در هر استان تفاوت‌های کوچکی با یکدیگر دارند که تنها با پرسش از سازمان موردنظر همان استان قابل‌تشخیص است.

در ادامه به‌صورت عمومی این استانداردها را برای راه‌اندازی کارگاه میوه خشک‌کنی مرور خواهیم کرد…

شرایط اخذ مجوز کارگاه میوه خشک‌شده:

1-مساحت کارگاه میوه خشک‌کنی صنعتی:

میزان مساحت یک کارگاه میوه خشک‌کنی صنعتی باید حداقل 80 مترمربع باشد.

2-سرویس بهداشتی مجزا:

در کارگاه میوه خشک‌کنی باید سرویس‌های بهداشتی مجزا برای بانوان و آقایان در نظر گرفته شود.

3-دو انبار مجزا:

در کارگاه میوه خشک‌کنی نیاز به 2 انبار مجزا است. یک انبار برای محصول اولیه (میوه تازه) و انبار دوم برای محصول نهایی یا همان میوه خشک‌شده در نظر گرفته می‌شود.

4-دیوارها و زمین کارگاه:

دیوارها و کف کارگاه باید از سرامیک پوشیده شده باشند.

5-اتاق استراحت:

کارگاه باید مجهز به یک رختکن و اتاق استراحت مجزا از فضای تولیدی کارگاه باشد.

6-سیستم روشنایی ایمن:

کلیه لامپ‌ها یا منابع نوری باید توسط توری یا حباب پوشانده شده باشند که در اثر ضربه یا شکست، بر روی زمین ریخته نشوند.

7-شرایط بهداشتی پرسنل:

کلیه پرسنل که در فضای داخلی کارگاه مشغول به فعالیت هستند، باید مجهز به روپوش، دستکش، موبند و ماسک صورت باشند. کارکنان باید دارای کارت بهداشت باشند.

3-دریافت مجوز استانداردهای بهداشتی (سیب سلامت):

پس از رعایت استانداردهای بالا باید به سازمان جهاد کشاورزی استان مراجعه کرده و اقدام به دریافت نامه درخواست کارشناس کنید. به مرکز بهداشت منطقه خود مراجعه کرده و پس از بازدید و رفع اشکالات کارگاه، اقدام به دریافت سیب سلامت می‌کنیم.

دریافت سیب سلامت بدون داشتن برند و ثبت شرکت امکان‌پذیر نیست. به زبان ساده‌تر سیب سلامت بر روی نام کسب‌وکار صادر می‌شود. سیب سلامت یک مجوز بهداشتی کشوری است که از سوی سازمان غذا و داروی کشوری صادر می‌شود.

شرایط دریافت سیب سلامت زمان‌بر بوده و نیاز به یک کارگاه کاملاً متناسب با استانداردهای بهداشتی کشوری دارد.
نکته: با جابه‌جایی کارگاه، مجوز سیب سلامت لغو می‌شود. به زبان ساده‌تر پس از جابه‌جایی کارگاه مراحل دریافت سیب سلامت تکرار می‌شود.

اما درراه اندازی کارگاه میوه خشک‌کن صنعتی، شرایط و امکانات کاملاً متفاوت است. بیشتر مراحل در خط تولید میوه و سبزی خشک، کاملاً خودکار بوده و به فضای بیشتری هم نیاز است. از طرفی شاید به برق سه فاز هم نیاز باشد. در این روش نیاز به یک سوله با مساحت حداقل 80 متر و برق 3 فاز است.

تعداد ماشین‌آلات خط تولید میوه و سبزی خشک‌شده هم بیشتر است. برای کسب اطلاعات دقیق‌تر از این خط، می‌توانید به صفحه خط تولید میوه خشک‌شده مراجعه بفرمایید.

راه اندازی کارگاه میوه خشک کنی صنعتی-خط کراگاه میوه خشک کن صنعتی
 

 

 کارگاه میوه خشک‌کنی به ترتیب چینش ماشین آلات

1-دستگاه شستشو (گل گیر، انگل زدا، شستشو سوم)
2-نوار استیل آب‌کشی
3-هسته‌گیر (در صورت استفاده از محصول بدون هسته استفاده از هسته‌گیر حذف می‌شود)
4-اسلایسر
5-دستگاه میوه خشک‌کن (تک کابین، دو کابین، تونلی)
6-دستگاه بسته‌بندی (دو توزین،4 توزین،6 توزین،12 توزین)

 

هزینه راه‌اندازی کارگاه میوه خشک‌کنی

با توجه به نوسانات بازار نمی‌توان دقیقاً هزینه‌های راه‌اندازی کارگاه میوه خشک‌کنی را برآورد کرد. برآورد هزینه‌های راه‌اندازی نیاز به مشاوره به‌روز و آنلاین دارد. توصیه می‌شود برای کسب اطلاع از قیمت‌ها و هزینه‌های به‌روز راه‌اندازی کارگاه میوه خشک‌کنی با شماره‌های بخش پشتیبانی و مشاوره رایگان بهفر ماشین البرز تماس بگیرید.

مشاوره رایگان قبل از خرید

قبل از خرید به‌صورت حضوری یا تلفنی کلیه راهنمایی‌ها برای بهترین انتخاب به مشتریان عزیز ارائه می‌شود.

ساخت دستگاه

در مراحل ساخت متخصصان ما به‌صورت مستمر با مشتریان عزیز در تعامل بوده و بسته به نیاز مشتری دستگاه موردنظر را کاملاً سفارشی‌سازی می‌کنند.

آزمودن کیفیت

قبل از تحویل کلیه ماشین‌آلات آزمایش‌شده و تست کیفیت می‌شود.

تحویل با نظارت مشتری

در انتهای کار ماشین‌آلات بااحتیاط، همراه با نظارت خریدار بارگیری شده و برای تحویل به محل موردنظر فرستاده می‌شود.

نصب و راه‌اندازی خط تولید

گروه فنی بهفر ماشین به محل موردنظر اعزام‌شده و با دقت دستگاه یا خط تولید را مونتاژ و راه‌اندازی می‌کنند.

خدمات پس از فروش

بهفر ماشین اطلس البرز ۱۸ ماه گارانتی و ۱۰ سال خدمات پس از فروش واقعی را به مشتریان عزیز ارائه می‌دهد.

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
تماس باما