خانم یاوری پس از آشنایی با بهفر ماشین در نمایشگاه بین‌المللی و دریافت مشاوره تخصصی، دستگاه بسته‌ بندی چهار توزین اتوماتیک را برای بسته‌ بندی محصولات خود (قند و شکر) انتخاب کردند.

این دستگاه با توجه به نیاز خط تولید ایشان، به‌منظور بسته‌ بندی دقیق و یکنواخت محصولات طراحی و آماده‌سازی شد. پس از تکمیل مراحل ساخت، دستگاه مطابق با زمان‌بندی اعلام‌شده به مشتری تحویل داده شد و عملیات نصب، راه‌اندازی، تنظیمات اولیه و آموزش نحوه کار با دستگاه توسط کارشناسان فنی بهفر ماشین انجام گرفت.

خانم یاوری از تحویل به‌موقع دستگاه، روند نصب و راه‌ اندازی و عملکرد آن در بسته‌ بندی قند و شکر ابراز رضایت کرده‌اند. ویدئوی این صفحه بخشی از تجربه واقعی ایشان از همکاری با بهفر ماشین و استفاده از این دستگاه در خط تولید را به نمایش می‌گذارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا