دستگاه بسته بندی توزین دار چیست؟
دستگاه توزین دار برای بسته بندی محصولات خشک گرانولی مورد استفاده قرار می گیرد. این محصولات شامل حبوبات، برنج، قند، شکر و هر آنچه که به صورت دانه بندی بوده و خشک است، می شود. با استفاده از این دستگاه با ایجاد بسته بندی توزین دار با حجم و وزن یکسان، می توان در زمینه بسته بندی مواد دانه ای فعالیت کرد. توزین به معنای وزن کردن است که از روش های بسیار نوین و مطمئن در زمینه بسته بندی محصولات بهره گرفته و به واسطه عملکرد و کارایی که در ایجاد بسته های یکسان دارد، می توان در بسیاری از کسب و کار ها از آن استفاده کرد. توزین دقیق در این دستگاه بسته بندی توزین دار به واسطه وجود یک ترازوی فوق حساس از قابلیت های این دستگاه می باشد که موجب ایجاد پک های یک سایز از گرانول ها می شود.
کاربرد دستگاه بسته بندی توزین دار چیست؟
دستگاه بسته بندی توزین دار، دارای قابلیت ها و کارایی های بسیار بوده که در بخش های متنوعی از صنعت بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. نبود این ماشین آلات می تواند اختلال بسیار زیادی در کسب و کار افراد ایجاد کند و روش بسته بندی بسیاری از محصولات را با اختلال و مشکلات بسیاری مواجه سازد. دستگاه های بسته بندی توزین دار در مدت زمان کوتاهی و به بهترین شکل عمل پکینگ محصولات را انجام می دهند و با قرار دادن محصولات در لفاف سلفونی، پلیاستر، ترسبافون صدفی، فویل آلومینیوم و… عمل بسته بندی محصولات را انجام می دهند. کاربرد این دستگاه در بسته بندی توزین دار محصولاتی مانند شکر، نمک، حبوبات، خشکبار، قند، چای، تخمه آفتابگردان، پسته، بادام، غلات، سویا، نقل، شکلات، خرمای خشک، دمنوش های گیاهی، عدس، لوبیا، ماش، نخود، کشمش، گردو، لیمو عمانی، زغال و… می باشد.
از حوزه های بسیار مهم که از این دستگاه استفاده می کنند، می توان به حوزه بسته بندی آجیل و خشکبار اشاره کرد. بسیاری از کسب و کار های امروزی از دستگاه های توزینی برای بسته بندی تمامی محصولات خود استفاده می کنند و تولیدات خود را در محیط های کوچک مانند منازل و کارگاه ها یا در محیط های بزرگ مانند تولیدی ها و کارخانجات پیش می برند. بیشترین کاربرد دستگاه توزین، استفاده به عنوان دستگاه بسته بندی حبوبات است.
انواع دستگاه بسته بندی توزین دار
دستگاه بسته بندی توزین دار به دلیل تنوع بالای محصولات و سبک های بسته بندی، دارای انواع مختلفی می باشد که هر یک از مدل های این دستگاه محصولات را به فرم و صورت خاصی بسته بندی می نماید. برخی از انواع دستگاه توزین دار برای بسته بندی محصولات گرانولی و برخی دیگر برای بسته بندی های ساشه ای تولید شده اند که این تنوع بالا و مدل های مختلف از دستگاه های توزین، می تواند سرعت کار کسب و کارها را افزایش دهد. در ادامه شما را با انواع دستگاه توزین دار آشنا می کنیم.
دستگاه توزین دار-دو توزینی تمام اتوماتیک
دستگاه تمام اتومات توزین دار بدون دخالت دست کار می کند که در این دستگاه سلفون به صورت رول تهیه و در پشت دستگاه نصب می شود. در ادامه فرمان وزنی داده شده و عمل بسته بندی بدون دخالت دست انجام می شود. در مدل های تمام اتوماتیک دستگاه بسته بندی، قسمت موتورخانه متفاوت بوده و به صورت گیربکس دار، پنوماتیک یا بادی هستند.
دستگاه توزین دار اتوماتیک 1 تا 200 گرمی
از این دستگاه برای بسته بندی محصولات در حجم های پایین استفاده می شود که از مکانیزم کاملا اتوماتیک برخوردار بوده و توانایی بسته بندی کردن محصولات 1 تا 200 گرم را دارد. تمامی مراحل کار نیز بدون دخالت دست انجام می شود. دستگاه بسته بندی تک توزین اتوماتیک یک نوع دستگاه پرکن نیز می باشد که کیفیت مناسبی دارد و به جهت بسته بندی انواع مواد گرانولی مانند حبوبات، برنج، شکر، قند و چای استفاده می شود. این دستگاه توزین دار می تواند محصولات را در فیلم کامپوزیت، کیسه هایی از جنس فویل آلومینیوم، پارچه های خاص، کاغذ روغنی و کیسه های پلاستیکی و … بسته بندی کند.
دستگاه توزین دار تک نفره یا ساشه ای
یکی دیگر از انواع دستگاه توزین دار که می توانید برای بسته بندی محصولات خود استفاده کنید، دستگاه توزین ساشه ای می باشد که دستگاه بسیار مناسبی برای بسته بندی کردن محصولات تک نفره تولیدی شما می باشد. دستگاه های توزین دار ساشه ای در دو حالت ساشه مایعات و ساشه پودری طراحی شده و در اختیار تولید کنندگان قرار میگیرد.
دستگاه بسته بندی توزین دار-دو توزینی
یکی از بهترین گزینه های برای بسته بندی محصولات گرانولی و پودری در حجم های بالا، دستگاه توزین دار دو عددی می باشد. این دستگاه از دو ترازوی فوق حساس برخوردار بوده و این امکان را به شما می دهد تا با خطای بسیار پایین محصولات مورد نظر خود را بسته بندی نمایید. دستگاه بسته بندی دو توزین از جمله انواع دستگاه توزین و بسته بندی می باشد که محصولات و مواد قرار داده شده در مخزن را با وزن ها و حجم های یکسان در داخل بسته هایی از جنس های مختلف قرار می دهد. با توجه به محصولی که قرار است بسته بندی نمایید می توانید از انواع دستگاه توزین دار دو توزینی، سه توزینی، چهار توزینی، پنج توزینی و شش توزینی استفاده کنید.
سایر مدل های دستگاه توزین دار به شرح زیر می باشد:
- دستگاه توزین دار برای بسته بندی های مدادی
- دستگاه توزین مایعات غلیظ برای بسته بندی های تک نفره
- دستگاه بسته بندی توزین دار حجمی
- دستگاه توزین دار-چهار توزینی
- دستگاه توزین دار پودری
برخی مدل های گیربکس دار این دستگاه ها دارای سکو هستند و ارتفاع آنها بلند است. برای مکان هایی مانند سوله ها که مشکل فضا وجود ندارد اغلب از این مدل دستگاه توزین دار استفاده می شود. دستگاه های پنوماتیک سکو ندارند و دارای ارتفاع کمتری هستند و به دلیل کاربردهای خانگی آن از این دستگاه می توان در مغازه یا خانه نیز استفاده کرد. هر چه تعداد توزین در دستگاه های بسته بندی توزین دار افزایش می یابد، سرعت بسته بندی نیز افزایش پیدا می کند. برخی مدل های این دستگاه مجهز به لودسل یا ترازوی دیجیتال می باشد که مواد را بعد از وزن کشی به داخل ظروف بسته بندی هدایت می کنند.
قیمت دستگاه بسته بندی توزین دار
قیمت دستگاه توزین دار به فاکتور ها و پارامتر های مختلفی بستگی دارد که هر یک از این فاکتور ها موجب ایجاد تغییر در قیمت نهایی دستگاه می شود. برخی از این عوامل به شرح زیر می باشد:
- نوع دستگاه خریداری شده
- تعداد ترازو های قرار گرفته در دستگاه
- جنس آلیاژ بدنه
- توان تولید
- قابلیت های قرار گرفته در دستگاه
- حالت دستگاه
- میزان صرف انرژی
اگر هر یک از موارد گفته شده را به صورت مجزا بررسی کنید، به راحتی متوجه خواهید شد که دلیل قیمت گذاری این دسته از ماشین آلات بسته بندی چرا با یکدیگر متفاوت است. برای مثال یک دستگاه با دو سیستم توزین به هیچ عنوان توان تولید یک دستگاه با چهار سیستم توزین را ندارد. از طرفی قابلیت های قرار گرفته در دستگاه در تعیین قیمت آن بسیار تاثیرگذار است. یک دستگاه تمام اتوماتیک با نوع نیمه اتوماتیک و یا دستی آن بسیار تفاوت داشته و از قیمت بالاتری برخوردار است.
خرید دستگاه بسته بندی توزین دار
برای خرید دستگاه بسته بندی توزین دار می توانید هم به صورت خرید اینترنتی و هم خرید حضوری اقدام نمایید. در روش خرید اینترنتی دستگاه توزین دار باید با کارشناسان مجموعه بهفر ماشین تماس بگیرید و اطلاعات خود را در اختیار آنها قرار دهید تا پس از مشخص کردن نوع دستگاه، کارایی، نحوه استفاده و قابلیت های آن دستگاه را به آدرس گفته شده ارسال نمایند. اما در صورتی که بخواهید خرید خود را به صورت حضوری انجام دهید می توانید باز هم تماس بگیرید تا کارشناسان این مجموعه راهنمایی های لازم را به شما ارائه نمایند.