خرید دستگاه بسته‌بندی مانند هر نوع تجهیزات صنعتی دیگر، نیازمند داشتن اطلاعات و آگاهی کامل در زمینه انواع مدل‌های دستگاه، مشخصات فنی، کاربردهای دستگاه، سرعت تولید و هزینه‌های لازم جهت خریداری و تعمیرات احتمالی آینده دستگاه است که این اطلاعات به شما کمک می‌کنند بتوانید بهترین دستگاه را خریداری کرده و بیشترین بهره‌وری را از آن داشته باشید. با توجه به این موضوع، ما در این متن راهنمای خرید دستگاه بسته‌بندی را برای شما نوشته‌ایم تا با مطالعه آن بتوانید بهترین دستگاه بسته‌بندی را برای محصولات مختلف از جمله مایعات و مواد گرانولی تهیه کرده و از این سرمایه‌گذاری بزرگ خود سود بالایی بدست آورید.

برای مشاهده انواع دستگاه بسته بندی کلیک کنید.

راهنمای خرید دستگاه بسته بندی

برای بسته‌بندی مایعات از چه دستگاه‌هایی استفاده کنیم؟

دستگاه بسته‌بندی مایعات یکی از مهم‌ترین تجهیزات صنعتی به شمار می‌رود، زیرا مایعات متنوعی در صنایع مختلف وجود دارند که با غلظت و ترکیبات گوناگون و در حجم‌های متفاوت بسته‌بندی می‌شوند که بسته‌بندی آن‌ها از سایر مواد غذایی حساس‌تر و دشوارتر است. به عنوان مثال، بسته‌بندی لوازم آرایشی و بهداشتی، بسته‌بندی آب معدنی، دوغ، نوشیدنی‌های مختلف، آب لیمو، سس و … همگی بر اساس نحوه بسته‌بندی، حجم و وزن مورد نظر به دستگاه‌های متنوعی نیاز دارند.

دستگاه‌های بسته‌بندی مایعات می‌توانند انواع مختلفی داشته باشند که یکی از این دستگاه‌ها، دستگاه بسته‌بندی ساشه است. ساشه‌ها بسته‌های تک‌نفره‌ای هستند که جهت بسته‌بندی مایعات و حتی مواد پودری مورد استفاده قرار می‌گیرند. از جمله کاربردهای دستگاه بسته‌بندی ساشه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • انواع سس
  • عسل
  • انواع شامپو مسافرتی و هتلی
  • ماسک مو
  • قطره‌های چشم

دستگاه بسته‌بندی ساشه می‌تواند بسته‌ها را به روش‌های مختلف بسته‌بندی کند که شامل موارد زیر می‌باشند:

  • بسته‌بندی هرمی
  • بسته‌بندی مدادی
  • بسته‌بندی سه‌طرف دوخت
  • بسته‌بندی چهارطرف دوخت

انتخاب هر یک از این روش‌های دوخت و بست‌بندی بر اساس سلیقه و نوع ظرف بسته‌بندی مورد نظر شما انتخاب می‌شوند.

علاوه بر این، شما می‌توانید برای بسته‌بندی نوشیدنی‌های مختلف همچون آب معدنی، دوغ، انواع نوشیدنی گازدار، غلیظ یا رقیق، حاوی ذرات جامد و یا مایعات اسیدی و خورنده از دستگاه پرکن مایعات استفاده کنید. این دستگاه نیز از طریق خاصیت ویسکوزیته و وزن مایعات می‌تواند بسته‌بندی مورد نظر شما را از مایع پر کرده و آماده توزیع در بازار نماید.

چه دستگاه‌هایی برای بسته‌بندی مواد گرانولی استفاده می‌شوند؟

مواد گرانولی به مواد خشک و دانه‌بندی همچون حبوبات، برنج، غلات، چای و … گفته می‌شود که برای بسته‌بندی آن‌ها می‌توغان از انواع دستگاه‌های مختلف استفاده نمود. در ادامه به معرفی این دستگاه‌ها می‌پردازیم.

دستگاه بسته‌ بندی توزین‌ دار تمام اتوماتیک گرانولی، بدون دخالت دست کار کرده و سلفون‌ها به صورت رولی درون آن قرار می‌گیرند و پشت دستگاه نصب می‌شوند تا محصول پس از وزن شدن، توسط این سلفون‌ها بسته‌بندی شود. شما می‌توانید برای بسته‌بندی محصولات گرانولی خود از وزن 20 گرم تا 10 کیلوگرم را با دستگاه توزین‌دار بسته‌بندی کنید. این دستگاه مجهز به لودسل یا ترازوی دیجیتال است که وظیفه وزن کردن محصولات پیش از بسته‌بندی را دارند.

دستگاه بسته بندی توزین دار

علاوه بر این، شما می‌توانید از انواع دستگاه ساشه توزین‌دار نیز جهت بسته‌بندی مواد گرانولی استفاده کرده و آن‌ها را بر حسب سلیقه و نیاز خود، با اشکال مختلف همچون هرمی، مدادی، سه طرف دوخت و چهار طرف دوخت بسته‌بندی نمایید.

سریع‌ترین دستگاه برای بسته‌بندی کدام است؟

مهم‌ترین فاکتوری که باید هنگام خرید دستگاه بسته‌بندی در نظر گرفته شود، نوع محصول و وزن مورد نظر برای بسته‌بندی‌ها می‌باشد. همچنین باید در نظر داشته باشید که هرچه تعداد توزین دستگاه افزایش پیدا کند، سرعت بسته‌بندی نیز بیشتر می‌شود. با توجه به این موضوع، دستگاه بسته‌بندی 12 توزین یکی از سریع‌ترین انواع دستگاه‌ها به شمار می‌رود. در صورتی که به یک دستگاه جهت بسته‌بندی مایعات نیاز دارید، دستگاه پرکن مایعات تمام اتوماتیک بهترین گزینه است. علاوه بر آن، برای محصولات گرانولی نیز از وزن 20 گرم تا 10 کیلوگرم، دستگاه توزین‌دار می‌تواند انتخاب ایده‌آلی باشد.

هنگام خرید دستگاه بسته‌بندی باید به چه مواردی دقت کنیم؟

هنگام خرید دستگاه‌های صنعتی از جمله دستگاه بسته‌بندی باید فاکتورهای مختلفی را درنظر بگیرید تا بتوانید بهترین گزینه را متناسب با نیاز و شرایط خود انتخاب نمایید. با توجه به این موضوع، ما در ادامه به معرفی 3 فاکتور مهم و اساسی که باید در زمان خرید دستگاه بسته‌بندی به آن‌ها توجه کنید، اشاره کرده‌ایم تا شما خرید مطمئن و ایده‌آلی را تجربه نمایید.

بررسی ابعاد فیزیکی دستگاه

ابعاد فیزیکی و شکل ظاهری دستگاه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. شما باید دستگاهی را انتخاب نمایید که علاوه بر داشتن ظرفیت تولید کافی، ابعاد مناسبی نیز داشته باشد تا بتوان آن را به راحتی در فضای مورد نظر نصب کرده و با داشتن دسترسی آسان،از آن به خوبی استفاده نمود. به همین دلیل بررسی ارتفاع، عرض و عمق دستگاه پیش از خرید و مقایسه آن‌ها با فضای موجود در کارخانه یا واحد تولیدی شما از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

سرعت دستگاه

سرعت بسته‌بندی دستگاه اهمیت بسیار زیادی در تعیین ظرفیت تولید آن داشته و هر دستگاهی می‌تواند با سرعت متفاوتی کار کند. سرعت بسته‌بندی دستگاه به طور معمول بر اساس تعداد بسته‌هایی که دستگاه می‌تواند در هر دقیقه و یا ساعت تولید کند، محاسبه می‌شود. با توجه به این موضوع، سرعت دستگاهی که خریداری می‌شود باید با نیازهای تولید و ظرفیت مورد نظر شما هماهنگ باشد.

بودجه موجود برای خرید دستگاه

هزینه‌های دستگاه شامل هزینه خرید و نگهداری و تعمیرات احتمالی است که باید پیش از خرید دستگاه این موارد را درنظر بگیرید. به همین دلیل بودجه‌ای که شما در نظر می‌گیرید، باید تمامی هزینه‌های خرید، نگهداری و تعمیرات احتمالی را پوشش دهد. علاوه بر این، باید در نظر داشته باشید که دستگاه شما از گارانتی و خدمات پس از فروش مناسب برخوردار باشد تا بتوانید هزینه‌های احتمالی دستگاه در آینده را کاهش دهید.

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا